0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

NAF Five Star Superflex pulver


410 kr

Färg och storlek


Antal


Hästars leder måste klara extrema påfrestningar och det är ofta på brosket där slitage och skada först ses. Minskad ledvätska och skador på det skyddande broskskiktet startar processen för nedbrytning av leden. Ofta är de första tecknen omärkbara, men märks efter en tid då hästen inte längre kan arbeta effektivt.

 

Superflex har rätta kombinationen, ett vetenskapligt balanserat förhållande av lättabsorberande Glukosamin, Kondrotoin, högsta kvalitet MSM och Hyaluronsyra. Har även extra fördelarna av krafulla antioxidanter, exklusivt uformade att hantera överskottet av toxin som uppstår kring leden.

 

Den innehåller en perfekt balans av optmerade näringsämnen, utvecklade under tjugofem års arbete med sunda och friska hästar. Ledhälsa är en särskilt viktig faktor för både tävlings- och fri!dshästar. Oavsett vilket arbete hästen uför, så kan ledflexibilitet äventyras, vilket kan medföra svaghet och stelhet.

 

Det är viktigt att inte bara se till igenkänningsbara ingredienser såsom glukosamin och kondroitinsulfat som ingrediensen i en ledprodukt. Det är på vilket sätt dessa ämnen är sammansatta, som för skillnad och som gör att ledprodukten SUPERFLEX skiljer sig från mängden.

 

Innehåller inte socker.