0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

NAF Five Star ProFeet flytande


569 kr

Färg och storlek


Antal


Utvecklad av veterinärmedicinska forskare och godkänd av ledande hovslagare, erbjuder PROFEET femstjärnigt näringsmässigt stöd för kvalitetsmässig hovtillväxt och skydd mot spruckna och sköra hovar.

 

Biotin har länge setts som det rätta närings tillskottet  till hovar. ProFeet innehåller de rekommenderade nivåerna av biotin i kombination med andra viktiga näringsämnen för hovar såsom metionin, biotillgängligt svavel, zink samt en komplex sammansättning av vitaminer och mineraler.

 

ProFeet erbjuder en helt unik vetenskapligt verifierad sammansättning av naturligt ursprungliga antioxidanter, för att stödja hoven och pälsens hälsa och erbjuder ett totalt stöd för hela systemet. Som det största organet i kroppen, speglar läderhuden (hud och hovar) ofta den allmänna hälsan.

 

Dåliga hovar och päls kan vara tecken på ett allmänt stressat system. ProFeet stödjer leverns hälsa genom att spola bort överskott av toxin. Detta hjälper att rensa hästens system, vilket kommer att återspeglas i en glänsande päls och starka, friska hovar.

 

Innehåller inte socker.