0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Standardt Blodmjöl+

Standardt


85 kr

Färg och storlek


Antal


Standardt BLODMJÖL+ är en ren naturprodukt och innehåller naturliga mineraler som järn. Blodmjöl innehåller även andra ämnen som är viktiga för livsprocessen, t ex Selen, Zink, Koppar och Magnesium.

 

Rekommenderas till ungdjur, dräktiga och de som motionerar mycket för att bygga upp muskelmassa. Blodmjöl stimulerar bildandet av röda blodkroppar och är en viktig del av upprätthållandet av kroppens naturliga försvar. Dessutom bidrar det till ökad syresättning som stimulerar tillväxten av muskulatur som ökar djurets styrka och kondition. Blodpulver kan även ge en kraftigare, tätare och glansigare päls.

 

Om du lagar egen mat och använder vitt kött som kyckling, kalkon eller annan fågel är blodmjöl bra att tillsätta. Även till fläsk, lamm, vom och fisk rekommenderar vi att tillsätta Standardt BLODMJÖL. Dessa råvaror är blodfattiga och ett blod/järntillskott förhöjer näringsinnehållet i den egenlagade maten. Blodmjöl upptages oberoende av annat födoämnesintag och dosen är optimerad med avseende på ingående komponenter. Järn upptas oberoende av annan kost men tänk på att det hämmar kalkupptaget om de intas tillsammans. Extra näringsämnen bl a askorbat (C vitamin) är tillsatt för att öka tillgängligheten i upptaget av järn.

 

Utmärkt för de som lagar sin egen mat. Var noga med att blanda i Standardt BLODMJÖL+ först när maten har svalnat, höga temperaturer kan bryta ner/skada näringsnivåerna /råvarorna.

Kan även ges tillsammans med ett helfoder.

Standardt BLODMJÖL+ är en Svenskutvecklad-/tillverkad produkt, registrerat och godkänd av Jordbruksverket. Innehåller enbart råvaror som är kontrollerade och godkända enligt Svenska normer, regler och lagar.


Vitaminer & mineraler/spårämnen kan bidra till:

  • Allmänkonditionen
  • kroppens naturliga försvar
  • stimulera tillväxten
  • viktig del i den röda blodkroppsproduktionen

Kostrelaterade problem kan bidra till:

  • Anemi
  • kraftlösthet/trötthet
  • järnbrist
  • bleka slemhinnor

Analytiska beståndsdelar: Protein 65%, Järn 3500mg/kg

Sammansättning: Blodmjöl (hemoglobin 100%), Colostrum, Öljäst

Tillsatser/kg: Vitaminer: A 600000IE, D 30000IE, E 4,500mg, C 3100mg, B1 325mg, B2 300mg, B3 830mg, B5 465mg, B6 840mg, B7 20mg, B9 130mg, B12 5mg Mineraler/Spårämnen: Jod 22mg, Järn 3658mg, Zink 4675mg, Koppar 173mg, Mangan 500mg, Kobolt 7,3mg, Selen 5mg, Magnesium 1,5g