0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Hurtta Outdoor Slush Comfort overall

Hurtta


419 kr

599 kr

Färg och storlek


Antal


Hurttas friluftsoverall Slush Combat är tillverkat i ett högklassigt friluftstyg som ger ett effektivt skydd mot regn, smuts och lera. Produktens syfte är att skydda långhåriga hundars päls och hud utomhus, och samtidigt minska onödiga tvättar av hunden på hösten och våren. På stadspromenader skyddar overallen hundens päls särskilt från vägsalt och orenheter från trafiken.

 

Overalltyget är laminerat med ett vattentätt Houndtex®-membran som andas.Detta håller fukten utanför overallen, men känns samtidigt bekvämt på hunden.

 

Den tekniskt högklassiga friluftsoverallen är utrustad med många detaljer som ökar komforten och säkerheten. Tack vare att midjan, halsen och benen kan justeras är det lätt för hunden att springa och leka med overallen på sig. De synliga 3M-reflextrycken ökar hundens synlighet i mörker. Produkten har tagits fram för krävande förhållanden för de hundar och människor som inte låter vädret utgöra ett hinder för att röra på sig. Tack vare sin mjukhet tål inte materialet att bitas på.