0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Uhip Mid Length Trench Coat

Uhip


1 595 kr

1 950 kr

Färg och storlek


Antal
Halvlång regn-och vindkappa i en sportig Trenchlook. Kappan är konstruerad med bra regnskydd i tyget och är till för dig som prioriterar just design men samtidigt vill kunna spendera din tid utomhus i regn och/eller vindpinande miljöer.

Tvåvägsdragkedjan framtill och sprundet med knappar bak gör kappan funktionell även på hästryggen. De elastiska benbanden håller kappan på plats. Vid kyligare väder så adderar du ditt favorit mellanlager eller kompletterar med vår skräddarsydda Hybrid liner coat. Den fäster du enkelt med dragkedjan framtill.

 

Om vår Trenchfamilj

Trenchfamiljen innehåller skalplagg i designat men samtidigt klassiskt snitt. De har funktionella och snygga detaljer som bl.a. reflexränder, extra funktioner för andning samt många fickor. Sist men inte minst en extra dragkedja på insidan framtill där du kan fästa våra hybrid mellanlager och på så vis förvandla plaggen till funktionella plagg året runt.

Trenchfamiljen består av en knälång kappa, en kortare kappa samt en jacka och regn- & vindkjol. Färgerna är klassiska basfärger som passar till det mesta.

 

Vår Trenchfamilj passar

Dig som vill ha ett snyggt och funktionellt skydd mot regn och rusk, i vardagsvistelsen i stallet eller på tävling.
Passar även vid kyla vår och höst genom att du kompletterar med vårt foder i värmande syntetdun.

 

Om storleken

Plaggen i Trenchfamiljen är normala i storlekarna. Vi har anpassat vidden till en extra liner på insidan.
Kappans längd sträcker sig ner mot dina knän (lite beroende på hur lång du är). Ta reda på din storlek via vår size guide. Längd från axeln och nedåt i storlek 38 är 96 cm.