0 st artiklar kundvagnen.
0 st artiklar kundvagnen.

Uhip 365 Vest

Uhip


795 kr

Färg och storlek


Antal
Figurskuren lättviktsväst tillverkad av funktionsmaterial för maximal rörelsefrihet. Jackans konstruktion och mängden isolering gör den perfekt för vår, höst och under kyliga sommarkvällar.

Med den matchande 365 Mid Layer Jacket kan du addera extra värme och tvärtom. Du kan även hitta matchande färger i kusinfamiljen 365 Hybrider.

 

Om familjen 365
Familjen 365 består av jackor och västar, designade för att kunna användas under årets alla 365 dagar. Lättviktsplaggen passar lika bra som ytterplagg vid vår-, sommar och hösttemperaturer som ett värmande mellanlager under vinterns kalla dagar.

Förnyelsebart material
Vi har valt att använda en isolering från Dupont™ som heter Sorona® i våra 365 plagg. Dupont’s Sorona är ett förnyelsebart material som till 37% är utvunnet ur växtriket istället för av vara helt petroleum-baserad som annat nylon och polyester. Tillverkningen använder dessutom 30% mindre energi än vanlig nylon och släpper ut 63% mindre växthusgaser. Dupont™ är 2015 års Bio Business award vinnare för sin banbrytande bioteknologi.

Anledningarna till varför vi använder syntetdunet Sorona® är många och här listar vi några av dem:

Miljövänligt
Exceptionellt motstånd mot värmeförlust med den extra fördelen av andningsförmåga
Håller formen tvätt efter tvätt efter tvätt…
Enastående mjukhet
Erbjuder komfort i alla klimat, alla årstider
 

Västen är normal i storleken.